• Bal sylwestrowy

    Bal Sylwestrowy w Warszawie Trudny wybór- ofert jest wiele. Jeśli nie wyjeżdżasz, to do wyboru  na hasło sylwester w Warszawie masz ,sylwester w hotelu ,sylwester w klubie  ,sylwester miejski ,dyskoteka sylwestrowa w różnych lokalach    I tu wybory padają w zależności od wieku i grubości portfela. Młodzież starsza, zasobniejsza i …Więcej »

Sylwester Warszawa, w Hotelu Venecia Palace przedstawia ofertę na dwa spektakularne bale sylwestrowe w Warszawie:

 Sylwester Warszawa w Pałacu na Wodzie 350 zł/os.

  • parter – stoły bankietowe Dla Par – muzyka z DJ + wykwintne Menu + Open Bar + Magic Show, Show Szefa Kuchni

 Sylwester Warszawa w Pałacu Dożów 400 zł/os. I piętro

lub 500 zł/os. – Parter. Obie sale bankietowe połączone

  • parkiet taneczny parter – 9 os. orkiestra, wykwintne Menu, Open Bar, Casino, Cigar Club, Magic Show 500 zł/os.

  • parkiet taneczny górny z DJ (parkiety można zmieniać) – wykwintne Menu, Open Bar, Casino, Cigar Club, Magic Show 400 zł/os,

  • fajerwerki w ogrodzie pałacowym

sylwester1

                                                 PAŁAC  DOŻÓW

Dzień pierwszy 31.12 2016 Wielka Gala Sylwestrowa do godz 4:00
Dzień drugi 1.01.2017 Brunch z Szampanem + dancing noworoczny do godz. 18:00 (z wykupionym pakietem hotelowym)

Kolejność rezerwacji decyduje o wyborze najlepszych miejsc!!!

  • tel. 22 723 89 98 (recepcja) – tel. 24 h/doba

  • tel. 600 279 579 (Beata Rembiejewska – manager)

Wielka Gala Sylwestrowa 2017 

s2016

GLAMOUR

    • BALKONY

    • NIEPOWTARZALNA ODSŁONA WNĘTRZ

    • ŻYWE KWIATY & PALMY

    • ŚWIECE

    • ILUMINACJE ŚWIETLNE

    LIVE MUSIC & DJ

    • 2 PARKIETY

    • NAJPIĘKNIEJSZA MUZYKA ŚWIATA

    • SHOW WIECZORU

    • MISTRZ CELEBRACJI

    • CONFETTI

    FINE DINING

    • WYTWORNE SMAKI KULINARII ŚWIATOWEJ

    • REZERWACJA LOŻ Z DEDYKOWANĄ OBSŁUGĄ KELNERSKĄ

    2 PAŁACE: PAŁAC NA WODZIE & PAŁAC DOŻÓW

  • SALE BALOWE

  • ANTRESOLE

OPEN BAR

  • SERWIS NIELIMITOWANY

  • WÓDKI GATUNKOWE typu Finlandia

  • WINO CZERWONE

  • WINO BIAŁE

  • PIWO

  • WELCOME DRINK

  • DRINKI OFEROWANE W DRINK BARZE

CASINO & CIGAR CLUB

  • KAMERALNY CYGAR CLUB Z WYBOREM NAJLEPSZYCH CYGAR ŚWIATA

  • VENECIA PALACE CASINO

  • LĄDOWISKO DLA HELOKOPTERA & LUKSUSOWE LIMUZYNY

  • DYSKRETNA OCHRONA

sylwester2

sylwe5      hvp058

hvp-4

                                            PAŁAC  NA  WODZIE

MENU

DANIA GŁÓWNE SERWOWANE

Carpaccio z polędwicy wołowej, marynowanej w kolorowym pieprzu podane na rukoli, skropione oliwa truflową i posypane parmezanem

Kremowa zupa z brokułów i szpinaku z paskami łososia wędzonego i kwaśną śmietaną

Confit z kaczki w diabelskim sosie podane z karmelizowaną antonówką, glazurowanymi buraczkami i ziemniaczanymi szyszkami

Delicja Veneci – panacotta z sosem wiśniowym

Salut armatni & Szampan Noworoczny 2017

Polędwiczka wieprzowa z musem krewetkowym podanana sosie cafe de paris z nutką koniaku, julienne warzywnym i ziołowymi kopytkami

Frykas wołowy po francusku 

PRZYSTAWKI & SAŁATY | serwis nielimitowany

Wędzony łosoś na zimno,

Śledziowe trio na oliwnej cebuli, musie meksykańskim i kwaśnej śmietanie,

Kaczka faszerowana na sposób staropolski,

Mleczna cielęcina z musem tuńczykowym,

Roladki drobiowe z dodatkiem szpinaku,

Różyczki z pieczonego schabu z aromatycznym chrzanem,

Wykwintny półmisek mięs pieczonych i wędlin z własnej wędzarni,

Liście świeżego szpinaku z chrupiącym bekonem i ziołowymi grzankami,

Bukiet sałat z serem dojrzewającym w oliwie z pestek winogron,

Sałatka Królowej Bony 

BUFETY frutti di mare:

Krewetki tygrysie z glazurowanym masłem sezamowym,

Tuby kalmarowe ze szpinakiem z dodatkiem czosnku,

Szyjki rakowe po prowansalsku,

Małże w pomidorowym concase,

Ławica ryb wędzonych z limonką,

Koktajl z owoców morza,

Łosoś faszerowany w całości podawany na wodorostach z mórz,

Sandacz na postumencie japoński: Nigiri z łososiem, Nigiri z tuńczykiem, Nigiri tamago, Nigiri z krewetką,  Salmonmaki, Negitoramaki, Californiamaki, Futomaki, Kappamaki

francuski: Sery żółte i pleśniowe,

Rolady serowe na różne sposoby,

 Wyborne wina czerwone w karafce

staropolski:

Szynki pieczone z dzika,

Indyk na postumencie,

Karkówka pieczona w niedźwiedzim czosnku,

Udziec cielęcy marynowany w kozim mleku,

Rolada z boczku,

Królewski wachlarz pasztetów i kiełbas,

Dzika kaczka marynowana w miodowej gruszce,

Udziec z dzika pieczony z wędzoną śliwką i goździkami,

 Sarnina na sposób myśliwski,

Rostbef z jelenia marynowany w owocach jałowca

słodkości:

Kaskada z owoców egzotycznych,

Fontanna czekoladowa,

Ciasta kokosowe,  

Tradycyjny sernik po polsku,

Cynamonowa szarlotka,  

Ciasto kajmakowe

ALKOHOL | serwis nielimitowany

Open Bar Menu – Wino białe i czerwone, Wódka biała gatunkowa, Drinki w Drink Barze, Piwo

NAPOJE ZIMNE & GORĄCE | serwis nielimitowany

Soki owocowe: pomarańczowy, jabłkowy 

Napoje gazowane: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Kinley Tonic, Pepsi-Cola, 7 -Up, Mirinda,

Woda mineralna gazowana i niegazowana,

Wybór Kaw i Herbat


Sylwester w Hotelu Venecia Palace w Warszawie

(13 327 wszystkich odwiedzin, 1 odwiedzin dzisiaj)

Beata Rembiejewska - Manager ds. Gastronomii
600 279 579
Recepcja hotelu:
609 773 775
22 723 89 98
E-mail: celebracja@veneciapalace.pl


NA SKRÓTY


Tagi
Mapa strony

Kontakt


Hotel Warszawa Venecia Palace®
ul. Kasztanowa 44
05-816 Michałowice-Warszawa Polska
Telefon: +48 22 723 89 98
Mobile: +48 609 773 775
E-mail: hotel@veneciapalace.pl