opinie

Szanowni Państwo
Miałam okazję być gościem hotelu Venecia Palace w dniach 9/10 stycznia i tą drogą chciałabym podzielić się swoimi wrażeniami. Mówiąc krótko, jeszcze jestem i pewnie długo będę pod wrażeniem tego miejsca. Wrażeniem, jak najbardziej pozytywnym. Klimat hotelu jest wyjątkowy, na co z całą pewnością wpływ ma jego architektura i wystrój, gdzie zadbano o wszystkie szczegóły. W Venecia Palace można czuć się jak w prawdziwym pałacu, a nie tylko hotelu. Romantyczność i nastrojowość, dostojność budowli pozwoliły poczuć się wyjątkowo, jakby w innym świecie. Obsługa miła i grzeczna. Pan kelner 3 razy wymieniający mi talerze przy śniadaniu, co nie było może aż tak konieczne, ale czułam się … królewsko;) Żałuję, że nie zdążyłam skorzystać z restauracji i posmakować waszej kuchni, ale to nic straconego, ponieważ z pewnością tutaj wrócę:), najchętniej już wiosną.
Cieszę się, że mogłam osobiście poznać właściciela, który z otwartością, zaangażowaniem i poczuciem humoru podzielił się ciekawostkami z historii obiektu, poświęcił na to swój czas, służył pomocą przy robieniu zdjęć. Bardzo mi się to podobało, jak zresztą sam pan Wacław (? – niestety nie przedstawił się, ale gdzieś między słowami padło to imię 😉 ), pogodny, bezpośredni i bardzo sympatyczny człowiek. To była prawdziwa przyjemność.
Życzę jemu i całej załodze hotelu Venecia Palace sukcesów, tłumów zadowolonych i powracających klientów, dalszego rozwoju.
Z wyrazami szacunku/Best regards
Agnieszka Zawodzińska

Venecia  Palace Opinie

 

Szanowni Państwo.

Przesyłamy ogromne podziękowania za zorganizowanie wspaniałej Imprezy – jubileuszu 15-lecia Firmy w dniu 6 lutego 2016 r.

Szczególne podziękowania Pani Justynie Capała za dopilnowanie każdego szczegółu i obsłudze za profesjonalizm i życzliwość.

Pozdrawiam

Ewa Śmigiera

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:792033, Marcin Ryszkowski, 2016-02-08 do 2016-02-09
Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 10
Ogólna ocena hotelu: 10
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 10
Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Wystrój, otoczenie.

Venecia Palace Opinie

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:827618, aneta smolarek, 2016-02-28 do 2016-02-29

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 9.5

Ogólna ocena hotelu: 8
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 10

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
pokój, ogród, okolica

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:822342, ewa oknińska, 2016-02-29 do 2016-03-02

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 9.8

Ogólna ocena hotelu: 9
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 10

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:916330, Taras Chernysh, 2016-06-09 do 2016-06-10

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 10

Ogólna ocena hotelu: 10
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 10

Bardzo się cieszę i dziękuję jeszcze raz za super zorganizowane Warsztaty.

Best regards,

Joanna Piętka

 

Specjalista ds.administracyjnych   |   e-mail: joanna.pietka@gemius.com   |   mobile: +48 662 154 771   |   Gemius SA   |   18 B Postępu Street, Orion Building, 9 floor, 02-676 Warsaw, Poland   |   phone: +48 22 390 90 90   |   fax: +48 22 874 41 01   |   www.gemius.com   |  Facebook   |  Twitter   |  SlideShare   |  YouTube

 

 

Od:        Magdalena Matuszewska <m.matuszewska@filantropia.org.pl>

Do:        ‚Biznes Venecia Palace’ <biznes@veneciapalace.pl>

Temat:   RE: wyjazd integracyjny – zapytanie 

Dzień dobry Pani Justyno,

Rozliczenie się zgadza.

Bardzo dziękujemy za świetną organizację oraz miłą obsługę.

Jeszcze raz przepraszamy za obrus.

Pozdrawiam
Magda Matuszewska

Akademia Rozwoju Filantropii w Polsce

  1. Marszałkowska 6/6

Warszawa 00-590

Tel. (022) 622 01 22 wew. 11

Fax  (022) 622 02 11

e-mail: m.matuszewska@filantropia.org.pl

skype: magda.m.filantropia

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.

Rezerwacja ID:798594, Karol Lapczyk, 2016-04-02 do 2016-04-03

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 9.8

Ogólna ocena hotelu: 10

Pokoje: 10

Wyżywienie/restauracja: 9

Obsługa hotelu: 10

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu Bardzo ładny teren, pokoje czyste, ogólnie wszystko w należytym porządku. Jestem jak najbardziej zadowolony z pobytu. Wyżywienia nie oceniam bo nie korzystałem. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:887228, Ewa Łątkowska, 2016-05-22 do 2016-05-23

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 9.8

Ogólna ocena hotelu: 10
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 9

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Apartament z jacuzzi spełnił w pełni nasze oczekiwania a pięknie zagospodarowane otoczenie hotelu pozwoliło miło spędzić czas.

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
– brak –

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:943707, Agnieszka Pelc-Front, 2016-07-03 do 2016-07-04

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 9.5

Ogólna ocena hotelu: 9
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 9

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Budynek główny , piękne rzeżby , dekorację, tarasy , sala główna , restauracyjna. Piękne apartamenty z jaccuzi. Mosty zwodzonę .Rzeczywiście będąc tam czujemy się jakbyśmy byli w Wenecji. Po jeziorku pływają kaczki , w jeziorku wielkie ryby. Wspaniałe śniadanie wykwitne: począwszy od pieczonych mięs, wspaniałych serów , ciasta ,sałatki , jedzenie na gorąco . Można popływac na rowerku lub kajaku.Wspaniałe miejsce na romantyczne chwile.Będać w środku przenosimy sie w świat bajki . Super miejsce na ślub.

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
brak

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:993777, Norbert Kowalik, 2016-08-17 do 2016-08-18

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 9.3

Ogólna ocena hotelu: 9
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 8

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
-złowiony i wypuszczony karp 🙂 ciepły wieczór, winko i złapana rybka. Dla mnie 10 na 10 🙂 – pomocna obsługa – położenie ( min z centrum) wrócę na pewno 🙂

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
– brak –

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:984839, Anna Wojcik, 2016-08-18 do 2016-08-19

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 9.3

Ogólna ocena hotelu: 8
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 9
Obsługa hotelu: 10

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Intymna atmosfera i niesamowity klimat. Zaczarowane miejsce 🙂

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
Brakowało mi serwowania śniadania czy kolacji do pokoju to ma miejsce w wielu hotelach w całej Polsce

 

Dzień dobry,

fakturę przekazuję do realizacji,

impreza bardzo udana, jedzenie bardzo dobre

prosimy tylko o otwarcie szlabanu na imprezę czerwcową

w sprawie faktury pro forma i menu skontaktujemy się w terminie późniejszym

serdecznie pozdrawiam

Elżbieta Sierpowska

                                                                                                                                                                                            

                                                                                                                                                                  Warszawa,28.04.2016abfoto_logotyp

Krzywickiego 34 tel. (022) 628-20-16
02-078 Warszawa         fax  (022) 621-01-33

HOTEL VENECIA PALACE

 

REFERENCJE

AB FOTO Sp. z o.o. współpracuje z HOTELEM VENECIA PALACE przy organizowaniu szkoleń pracowniczych. Dzięki zaangażowaniu całego Personelu Hotelu mieliśmy okazję rozwinąć swoje umiejętności w miłej i profesjonalnej atmosferze. Jesteśmy bardzo wdzięczni za wszelką okazaną nam pomoc podczas naszego pobytu. Bardzo dobre wyposażenie oraz wystrój Sali Konferencyjnej sprawiły, że nasze szkolenia przebiegły w bardzo miłych warunkach.

W szczególności chcielibyśmy serdecznie podziękować Pani Justynie Capała za przemiły kontakt, fachowość oraz znakomitą koordynację wszystkich działań organizacyjnych. Jesteśmy przekonani, że nasze szkolenia nie byłyby tak profesjonalnie zorganizowane gdyby nie duże zaangażowanie Pani Justyny. Podziękowania chcielibyśmy złożyć również Recepcji, Szefowi Kuchni, całej obsługi Sali – słowem, wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że pracownicy AB FOTO wyjeżdżali z Hotelu VENECIA PALACE bardzo zadowoleni.

Z pewnością wrócimy do Państwa na kolejne szkolenia i z dużą przyjemnością będziemy polecali HOTEL VENECIA PALACE naszym Partnerom.

Z poważaniem

Paulina Karabin

Organizator Szkoleń AB FOTO Sp. z o.o.

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:995354, Sebastian Rykaczewski , 2016-08-26 do 2016-08-27

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 10

Ogólna ocena hotelu: 10
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 10

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Piękne pokoje z jacuzzi. Przemiła obsługa oraz przepiękne otoczenie hotelu.

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
– brak –

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:1026001, Piotr Piechal, 2016-09-18 do 2016-09-19

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 10

Ogólna ocena hotelu: 10
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 10

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Stylowy wystrój, smaczna kuchnia, jacuzzi w pokoju

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
– brak –

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:1068511, Tomasz Wróblewski, 2016-11-05 do 2016-11-06

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 10

Ogólna ocena hotelu: 10
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 10

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Jak najbardziej polecam ten Przepiękny Hotel na romantyczny pobyt z Partnerką.Pokoje bardzo czyste,miła obsługa hotelowa,śniadania zawsze smaczne więc polecam.W to miejsce napewno wróci się kolejny raz bo warto.

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
– brak –

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:1088610, Rafał Kiełbasa, 2016-11-26 do 2016-11-27

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 9.3

Ogólna ocena hotelu: 9
Pokoje: 9
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 9

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Miejsce godne polecenia. Czysto. Kuchnia wyśmienita.

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
– brak –

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:1102971, Katarzyna Borucińska, 2016-12-23 do 2016-12-25

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 10

Ogólna ocena hotelu: 10
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 10

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Wszystko oceniam na 10 i nie jest to pomyłka! Pomimo ,że byliśmy w hotelu JEDYNYMI gośćmi zostaliśmy obsłużeni na 100% możliwości obiektu. Hotel piękny, kuchnia pyszna i specjalnie dla dwójki ściągnięty kucharz i otwarta restauracja, wszędzie czystko i dopieszczanie przez obsługę. Jestem bardzo zadowolona i będę do Państwa wracać przy każdej możliwej okazji.

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
– brak –

 

Dodano nową opinię o rezerwacji w hotelu.
Rezerwacja ID:1112165, Tomasz Suska, 2016-12-22 do 2016-12-23

Średnia z ocen wystawionych przez klienta: 10

Ogólna ocena hotelu: 10
Pokoje: 10
Wyżywienie/restauracja: 10
Obsługa hotelu: 10

Które rzeczy podobały się Państwu w hotelu
Niezwykłe miejsce,idealne na wyjątkowe okazje.Hotel zachwyca wystrojem wewnątrz jak i niecodzienną architekturą oraz aranżacją przestrzeni wokół budynku. Dużą zaletą jest położenie z dala od miasta. Dzięki temu można skupić się na zaplanowanym pobycie. Obsługa na wysokim poziomie. Hotel idealny na weekendowy wypad dla zakochanych. Bardzo miło wspominam pobyt w apartamencie. Gorąco polecam.

W tym miejscu można wymienić ewentualne wady hotelu o których powinni wiedzieć inni klienci:
– brak –

(7 714 wszystkich odwiedzin, 8 odwiedzin dzisiaj)

NA SKRÓTY


Tagi
Mapa strony

Kontakt


Hotel Warszawa Venecia Palace®
ul. Kasztanowa 44
05-816 Michałowice-Warszawa Polska
Telefon: +48 22 723 89 98
Mobile: +48 609 773 775
E-mail: hotel@veneciapalace.pl